PORTFOLIO | HEALTH CARE

Ottawa Cancer Center

  • Lobby
    Photo Name
  • Lobby and waiting room
    Photo Name
  • Treatment room
    Photo Name
  • Additional patient space
    Photo Name

LOCATION

Ottawa, Kan.

SIZE

5,000 square feet
In order to serve their patients in one of the smaller communities outside of Kansas City, this growing practice of Radiation Oncologists chose to build a new facility in Ottawa, Kansas. The facility's patient waiting, nurse's station and main circulation focus outward toward a protected central courtyard, allowing for an abundance of natural light to flood the spaces and to provide a tranquil setting for staff and patients to enjoy. Natural limestone and stained wood finishes enhance a warm palette of colors for a non-clinical and comforting atmosphere.